KOMRA – Partner i sipërmarrjes së energjisë së gjelbër të Ukrainës

ESSEN, Gjermani, 12 tetor – KOMRA ka kënaqësinë të njoftojë se ka pasur partneritet me Administratën Shtetërore Rajonale Kherson, Ukrainë, për ndërtimin e disa projekteve fotovoltaike në rajon, ndërsa kompania vazhdon rritjen pozitive dhe zgjerimin e shërbimeve.

Si pjesë e iniciativës qeveritare ukrainase për të reduktuar ndotjen dhe konsumin e karburanteve fosile, rajoni Kherson po planifikon të rrisë kuotën e energjisë elektrike të prodhuar nga burimet e rinovueshme deri në 23% deri në vitin 2020.

KOMRA u zgjodh si një nga partnerët kryesorë të vendit në këtë sipërmarrje. Si një ofrues total i zgjidhjeve diellore, projekte të tilla përbëjnë një mundësi të madhe për të theksuar angazhimin e palëkundur të kompanisë sonë ndaj lëvizjes globale diellore.

Rajoni ka potencialin e nevojshëm të rinovueshëm që mund të sigurojë deri në 50% të konsumit të përgjithshëm të burimeve energjetike dhe RECOM po planifikon të investojë në projektePV deri në 500 MW.

Lokacionet e sakta të projekteve do të komunikohen nga KOMRA në muajt në vijim.

"Ukraina po ndërmerr një hap të rëndësishëm drejt zgjerimit të kapacitetit të tyre alternativ të energjisë dhe ne jemi të kënaqur që po punojmë në një tjetër projekt të madh evropian. Inovacioni, qëndrueshmëria, kënaqësia e klientit dhe soliditeti financiar janë të gjithë faktorët kryesorë që na krijuan si partnerë të besueshëm të Administratës Shtetërore Rajonale kherson në Ukrainë. " tha CEO i KOMRA-s, Hamlet Tunyan.

Projekti nxjerr në pah portofolin në zgjerim të shërbimeve të RECOM, i cili që nga viti 2016 përfshin zgjidhje financimi në mënyrë që të mbështesë projektet diellore në mbarë botën.

Nga kushtet e favorshme të pagesës deri te financimi i urave për ndërtimin e projekteve të plota, RECOM merret me parqet diellore "të gatshme për t'u ndërtuar", si dhe vepron si një "one-stop-shop" për zhvilluesit, kompanitë e EPC-së dhe investitorët në të ripërtëritshmet. KOMRA shfrytëzon mundësi të tilla për të mbështetur ciklin e ndërtimit të parqeve PV deri në lidhjen me rrjetin.

Të interesuarit inkurajohen t'i dërgojnë email KOMRA-s në finance@recom-tech.com.

 

Rreth KOMRA-s

RECOM është kompania e dytë më e madhe e prodhimit të moduleve PV në Evropë dhe një ofrues i plotë i zgjidhjeve diellore që ofron ekspertizë të pakrahasueshme dhe një shumëllojshmëri shërbimesh me vlerë të shtuar, të bëra në mënyrë të përshtatur në shkallë globale. Inovacioni, cilësia superiore, qëndrueshmëria, kujdesi ndaj klientit të klasit të parë dhe soliditeti financiar janë të gjithë faktorët kyç që e kanë bërë RECOM-in zgjedhjen e preferuar për modulet diellore në nivel global.

Adresa: Langenbrahm Str. Nr. 1, Essen 45133, Gjermani
Numrat e telefonit dhe faksit: (P) 4920186979094 (F) 4920186979095
Email:
marketing@recom-tech.com. Web: www.recom-tech.com
Na ndiqni:
Rreth punës
RRETH KOMPANISË
RECOM qëndron në krye të industrisë së Energjisë Diellore dhe ka krijuar degë të korporatave në mbarë botën. Në të gjitha operacionet e saj, kompania mban 'praktikat më të mira në punë' dhe mban standardet më të larta etike. RECOM është një punëdhënës me mundësi të barabarta, i cili krenohet me prejardhjen e tij të larmishme dhe ka zhvilluar fuqinë punëtore të saj bazuar vetëm në aftësitë dhe ekspertizën.


RRETH PUNËS
Ne po kërkojmë një Menaxher të Zhvillimit të Biznesit për të krijuar dhe mbajtur marrëdhënie me klientët në tregun gjerman.
Në detaje:
Identifikimi i mundësive të biznesit duke vlerësuar perspektivat dhe segmentimin e industrisë; Hulumtimi dhe analiza e mundësive të shitjes.
Ekzekutimi i planit të shitjes në përputhje me qëllimet dhe objektivat.
Ndërtimi dhe mbajtja e marrëdhënieve me klientin, garantimi i kënaqësisë së klientit, blerja e biznesit të ri dhe garantimi i besnikërisë së klientit.
Përgatitja e raporteve të shitjes duke mbledhur, analizuar dhe përmbledhur informacionin.
Ruajtja e shërbimit të klientit me cilësi të lartë dhe përfaqësimi i kompanisë në përputhje me vlerat e saj thelbësore.


ÇFARË TË DUHET?
Gjuhë – Rrjedhshëm në anglisht dhe gjermanisht.
Përvoja – Një përvojë minimale prej 1 viti në shitjet e kanaleve brenda një mjedisi korporativ.
Promptness – Ne kemi nevojë për një person të motivuar, të orientuar nga njerëzit.
Aftësitë organizative – Vëmendje e fortë ndaj detajeve dhe aftësive të provuara organizative dhe të menaxhimit të kohës
Qëndrim – Pamje shumë profesionale, karakter dhe sjellje.
Zgjidhja e problemeve – Aftësitë për zgjidhjen e problemeve dhe aftësia për të punuar nën presion dhe afate të shtrënguara.
Stili i jetesës – Fleksibiliteti dhe aftësia për të udhëtuar
Pasioni për energjinë diellore