Teknologjitë PV
NËSE TEKNOLOGJIA EKZISTON, AJO ËSHTË NË DISPOZICION NË RECOM!
BackContact Teknologjia
Black Tiger Modulet ofrojnë përfitime të shumta për klientët që kërkojnë
një produkt me cilësi të lartë me performancë të jashtëzakonshme dhe estetikë,
Dizajn magjepsës.

"Black Tiger" moduli përdor teknologjinë e qelizave N-Type së bashku
Me një metodë të lidhjes së pasme të njohur si BackContact. Si rezultat,
Ka 0% humbje të hijes së rrjetës së përparme, e cila rrit modulin PV
Rendiment.

Për shkak të zvogëlimit të rruazave në pjesën e përparme të qelizës, moduli maksimizohet
Zona totale e qelizave duke realizuar efikasitet më të lartë dhe duke rezultuar në një kthim të shpejtë në
Investim.
Heterojunction Teknologjia
Moduli fotovoltaik Hetero Junction (HJT) është një thyerje e terrenit
Teknologjia, teknologjia HJT garanton performancë të lartë dhe të ulët
degradimin e modulit PV, duke përmirësuar ndjeshëm rezultatet dhe
Rendimenti në kohë.

"Lion" Moduli i serive është zgjidhja ideale për përdoruesit fundorë që duan një
PV cilësi & produkt i besueshëm me kalimin e kohës dhe një kthesë të shpejtë në
Investime.
Teknologjia TOPCon
Qelizat diellore të tipit N (TOPCon) shihen si teknologjia e
E ardhmja.

Teknologjia e tipit N (TOPCon) garanton performancë të lartë
dhe degradimin e ulët të modulit PV, duke u përmirësuar ndjeshëm
Rezultatet dhe rendimenti në kohë.

"Lynx" Moduli i serive është zgjidhja ideale për përdoruesit fundorë që
dëshironi një PV Quality & produkt të besueshëm me kalimin e kohës dhe një të shpejtë
Kthesë në investimet e tyre.
Shingled Teknologjia
Shingled Teknologjia eliminon lidhjen tradicionale të shiritit
Me barëra të lidhura në seri.

Duke hequr shiritat e shitur, zona aktive e
Moduli është përmirësuar dhe streset termike janë zvogëluar - duke rezultuar
në efikasitet dhe besueshmëri të jashtëzakonshme mbi standardin
Ndërlidhjet.
Half-Cut Teknologjia
Teknologjia e thyerjes së terrenit; Prodhimi më i lartë i energjisë, i përmirësuar
Performanca e sistemit - zgjidhja ideale për fundin
Përdoruesit që duan një kthesë të shpejtë në investimet e tyre.

Një modul i çertifikuar plotësisht i cilësisë premium dhe efikasitetit të lartë
Bërë me materiale A Grade.
Na ndiqni:
Rreth punës
RRETH KOMPANISË
RECOM qëndron në krye të industrisë së Energjisë Diellore dhe ka krijuar degë të korporatave në mbarë botën. Në të gjitha operacionet e saj, kompania mban 'praktikat më të mira në punë' dhe mban standardet më të larta etike. RECOM është një punëdhënës me mundësi të barabarta, i cili krenohet me prejardhjen e tij të larmishme dhe ka zhvilluar fuqinë punëtore të saj bazuar vetëm në aftësitë dhe ekspertizën.


RRETH PUNËS
Ne po kërkojmë një Menaxher të Zhvillimit të Biznesit për të krijuar dhe mbajtur marrëdhënie me klientët në tregun gjerman.
Në detaje:
Identifikimi i mundësive të biznesit duke vlerësuar perspektivat dhe segmentimin e industrisë; Hulumtimi dhe analiza e mundësive të shitjes.
Ekzekutimi i planit të shitjes në përputhje me qëllimet dhe objektivat.
Ndërtimi dhe mbajtja e marrëdhënieve me klientin, garantimi i kënaqësisë së klientit, blerja e biznesit të ri dhe garantimi i besnikërisë së klientit.
Përgatitja e raporteve të shitjes duke mbledhur, analizuar dhe përmbledhur informacionin.
Ruajtja e shërbimit të klientit me cilësi të lartë dhe përfaqësimi i kompanisë në përputhje me vlerat e saj thelbësore.


ÇFARË TË DUHET?
Gjuhë – Rrjedhshëm në anglisht dhe gjermanisht.
Përvoja – Një përvojë minimale prej 1 viti në shitjet e kanaleve brenda një mjedisi korporativ.
Promptness – Ne kemi nevojë për një person të motivuar, të orientuar nga njerëzit.
Aftësitë organizative – Vëmendje e fortë ndaj detajeve dhe aftësive të provuara organizative dhe të menaxhimit të kohës
Qëndrim – Pamje shumë profesionale, karakter dhe sjellje.
Zgjidhja e problemeve – Aftësitë për zgjidhjen e problemeve dhe aftësia për të punuar nën presion dhe afate të shtrënguara.
Stili i jetesës – Fleksibiliteti dhe aftësia për të udhëtuar
Pasioni për energjinë diellore