Rreth nesh
Kush jemi ne
RECOM Technologies është një prodhues i moduleve, qelizave, inverterëve, sistemeve hibride të magazinimit, baterive dhe mbushësve të automjeteve elektrike (EV), një kompani novatore që integron R&D, prodhimin dhe shpërndarjen. RECOM Technologies është një kompani kryesore evropiane e energjisë së ripërtëritshme me prani të dukshme në industrinë globale diellore me një kapacitet prodhimi vjetor që tejkalon 3.2 GW dhe shitje në më shumë se 110 vende.

Që nga vitet e para të funksionimit të saj kompania zgjeroi aftësitë e saj prodhuese duke blerë një strukturë të prodhimit të qelizave në Padova, Itali, në vitin 2015 dhe një fabrikë të prodhimit të moduleve në Lannion, Francë, në vitin 2017. Në vitin 2024 RECOM po modernizon operacionet e saj dhe po transferon prodhimin e moduleve nga Franca në Itali.

Së bashku me ekipin tonë të brendshëm të R&D, ne investojmë në, dhe punojmë me institucionet dhe prodhuesit kryesorë globalë të kërkimit për të innover, zhvilluar, ndarë dhe komercializuar përparimet më të fundit teknologjike në prodhimin e moduleve diellore. Partneri ynë kryesor i R&D në fushën e paneleve diellore është një qendër kryesore kërkimore franceze, Instituti Kombëtar për Energjinë Diellore (CEA/INES). Ne gjithashtu punojmë me qendra të tjera kërkimore, universitete dhe kompani prodhuese ndërsa portofoli ynë zgjerohet.

Ne jemi pionierë në zgjidhjet e energjisë diellore dhe të magazinimit të energjisë, pasi bëhet fjalë për zgjidhjet e montuara me panel-inverter për aplikimet rezidenciale, tregtare, dhe të energjisë në shkallë utilitare.
Misioni ynë
është të pakësojë varësinë e njerëzimit nga
Karburanti fosil, kapërcimi i çekuilibrave globalë dhe
Ndalni degradimin e mjedisit tonë.
Vizioni ynë
është t'u mundësojë vendeve, korporatave dhe familjeve të arrijnë pavarësinë e energjisë, duke solarizuar furnizimin me energji botërore dhe duke e bërë energjinë e pastër burimin për të gjithë
Energjia elektrike, lëvizshmëria dhe infrastruktura e zgjuar e së ardhmes.

Vlerat tona

Qëndrueshmëria
Innovation
Puna ekipore
Cilësia
Pasioni
Integriteti
Agility
Ambicia
Kujdestaria e mjedisit
Fokusimi në firmë
Klienti i parë
Diversiteti
Qëndrueshmëria
Innovation
Puna ekipore
Cilësia
Pasioni
Integriteti
Agility
Ambicia
Kujdestaria e mjedisit
Fokusimi në firmë
Klienti i parë
Diversiteti
Çfarë na shtyn
Burimet e ripërtëritshme, të kudondodhura dhe pafundësisht të disponueshme, mund të furnizojnë energji në mënyrë të barabartë për njerëzit dhe komunitetet në të gjithë kontinentet dhe rajonet, pavarësisht nga pasuria dhe pozita e tyre sociale, të gjenerojnë rritje dhe të ndihmojnë në shmangien e konflikteve ekonomike dhe ushtarake në të gjithë botën-dhe e gjithë kjo në një mjedis të pastër dhe të qëndrueshëm. Në KOMRA ne besojmë në një të ardhme të tillë dhe punojmë vazhdimisht për ta vënë energjinë diellore në dispozicion kudo dhe për të gjithë.

Bërja e gjërave siç duhet është një nga vlerat tona më të rëndësishme në KOMRA. Ne jemi të angazhuar për të ofruar shërbime dhe produkte të cilësisë së lartë për të përmbushur interesat dhe kënaqësinë e klientëve tanë. Ne ofrojmë vlerë për para dhe ofrojmë shërbimin dhe përvojën më të mirë ndaj klientit.

Ndërsa synojmë të arrijmë qëllimet tona të dyfishta me cilësi të jashtëzakonshme dhe çmim të drejtë, ne jemi gjithmonë të vëmendshëm ndaj angazhimit tonë për të vepruar me standardin më të lartë të integritetit në të gjitha vendimet dhe veprimet tona të biznesit. Brenda vendit, ne jemi etnikisht të larmishëm, të barabartë me gjininë, të përgjegjshëm dhe të respektueshëm mes nesh dhe ndaj të tjerëve. Nga ana e jashtme, respekti për të drejtat e njeriut, ligjet e punës, konkurrenca e ndershme dhe konsideratat mjedisore janë parimet udhëzuese në zgjedhjet tona për outsourcing, prokurimet dhe përdoruesit përfundimtarë.
Pse KOMRA
Efikasiteti i moduleve mbi 24.5%
Koeficienti i temperaturës së ulët -0.24% / °C
Jo LID & PID
>91.25% prodhim pas 30 vjetësh
30 vjet mandat prodhimi dhe prodhimi
Varietet i gjerë
Zvogëlimi i rrezikut të mikro-çarjeve
Stabiliteti i çmimeve
Estetika superiore
0% Front Grid Shading Humbje
Gjurmë këmbësh me karbon të ulët
Garanci më të gjata se konkurrentët
KOMRA është kompania e vetme me pesë teknologji të ndryshme të celularëve
Disponueshmëria e produktit pas një njoftimi të shkurtër
Shpejt, me kosto të ulët dhe dorëzimin në kohë nga fabrikat tona evropiane ose magazinat evropiane në derën tuaj
Të gjitha produktet janë testuar dhe certifikuar dhe janë projektuar dhe projektuar në Evropë
TOP PV BRAND > TOP PV FURNIZUESI
FRANCE - USA - MENA - VIETNAM - HUNGARI - GREQI
NORVEGJI - RUMANI - IRLANDË

KOMRA fitoi EuPD Research
Çmimi GmbH i Menaxhimit të Qëndrueshëm për
TOP BRAND & TOP PV FURNIZUESI

KOMRA është një lider evropian
Prodhuesi me një vit
Kapaciteti i prodhimit që tejkalon
3.2 GW dhe shitjet në më shumë se
110 vende.

Na ndiqni:
Rreth punës
RRETH KOMPANISË
RECOM qëndron në krye të industrisë së Energjisë Diellore dhe ka krijuar degë të korporatave në mbarë botën. Në të gjitha operacionet e saj, kompania mban 'praktikat më të mira në punë' dhe mban standardet më të larta etike. RECOM është një punëdhënës me mundësi të barabarta, i cili krenohet me prejardhjen e tij të larmishme dhe ka zhvilluar fuqinë punëtore të saj bazuar vetëm në aftësitë dhe ekspertizën.


RRETH PUNËS
Ne po kërkojmë një Menaxher të Zhvillimit të Biznesit për të krijuar dhe mbajtur marrëdhënie me klientët në tregun gjerman.
Në detaje:
Identifikimi i mundësive të biznesit duke vlerësuar perspektivat dhe segmentimin e industrisë; Hulumtimi dhe analiza e mundësive të shitjes.
Ekzekutimi i planit të shitjes në përputhje me qëllimet dhe objektivat.
Ndërtimi dhe mbajtja e marrëdhënieve me klientin, garantimi i kënaqësisë së klientit, blerja e biznesit të ri dhe garantimi i besnikërisë së klientit.
Përgatitja e raporteve të shitjes duke mbledhur, analizuar dhe përmbledhur informacionin.
Ruajtja e shërbimit të klientit me cilësi të lartë dhe përfaqësimi i kompanisë në përputhje me vlerat e saj thelbësore.


ÇFARË TË DUHET?
Gjuhë – Rrjedhshëm në anglisht dhe gjermanisht.
Përvoja – Një përvojë minimale prej 1 viti në shitjet e kanaleve brenda një mjedisi korporativ.
Promptness – Ne kemi nevojë për një person të motivuar, të orientuar nga njerëzit.
Aftësitë organizative – Vëmendje e fortë ndaj detajeve dhe aftësive të provuara organizative dhe të menaxhimit të kohës
Qëndrim – Pamje shumë profesionale, karakter dhe sjellje.
Zgjidhja e problemeve – Aftësitë për zgjidhjen e problemeve dhe aftësia për të punuar nën presion dhe afate të shtrënguara.
Stili i jetesës – Fleksibiliteti dhe aftësia për të udhëtuar
Pasioni për energjinë diellore