Zgjidhjet
Rezidenciale
Me sistemin tonë eko të produktit, ne plotësojmë të gjitha nevojat tuaja diellore, duke siguruar integrim të qetë dhe performancë optimale. Ne ofrojmë një gamë të larmishme të Paneleve Diellore dhe gjithashtu sigurojmë Inverters, Energy Storage Systems dhe EV Chargers për kërkesën në rritje në zgjidhjet e ngarkimit të lëvizshmërisë. Ne ju sjellim një hap më pranë eliminimit të degradimit të mjedisit.

Pavarësisht nga kërkesat tuaja në shtëpi, ne mund t'i plotësojmë ato me saktësi dhe përsosmëri. Eksploroni avantazhet e energjisë diellore me ne dhe ndërtoni themele të forta për një të ardhme të qëndrueshme!
Athinë, Greqi
19.7kWp
Athinë, Greqi
6.24 kWp
Lubjanë, Slloveni
10.8 kWp
Shilon, IL
10.8 kWp
Komerciale dhe industriale
Pavarësisht nëse jeni pronar i një biznesi të vogël, zotëroni ose merrni me qira zyra të mëdha, një fabrikë prodhimi ose një magazinë, pothuajse çdo ndërmarrje tregtare ose industriale mund të përfitojë nga energjia diellore. Ne gjithashtu punojmë me menaxherët e investimeve të pasurive të patundshme, REITs (Real Estate Investment Trust), dhe zhvilluesit për të ndihmuar në shndërrimin e zonave të nën-përdorura në asete gjeneruese të të ardhurave. Avantazhet e shkuarjes diellore janë të shumëfishta. Për shembull, ju mund të reduktoni kostot e qirasë dhe madje të krijoni rrjedha të reja të ardhurash, të gjitha këto pa asnjë shpenzim të parë.

Panelet diellore të KOMRA-s mund të instalohen në çati, në zona parkimi ose hapësira vakante të cilat janë në pronësi ose me qira nga biznesi në mënyrë që të përfitoni nga normat e energjisë të cilat shpesh janë shumë më të ulëta se fuqia tregtare. Ne punojmë në të gjithë spektrin e industrisë diellore me zhvilluesit kryesorë, EPC-të, instaluesit, grosistët dhe shpërndarësit nga e gjithë bota.
Bavaria, Gjermani
850 KWp
Holanda
556 kWp
Landgraaf, Holandë
3.03 MW
Mastrihti, Holandë
2.065 MW
Gorinchem, Holandë
1.2 MW
Route des Jeunes 16, Lancy, Zvicër
1.507 MW
Turku, Finlandë
900 KW
Turku, Finlandë
900 KW
Dobia
Cilësia dhe përvoja kanë rëndësi, veçanërisht në lidhje me shërbimet publike. Është vendimtare të dimë si të ruajmë performancën e një centrali të madh diellor dhe të sigurohemi se ai po funksionon me efikasitet maksimal jo vetëm tani, por 25 vjet më poshtë. Nga përzgjedhja e vendit të përshtatshëm për performancë optimale, deri te mirëmbajtja dhe menaxhimi i aseteve, kërkohet një fushë e minuar e ekspertizës kur bëhet fjalë për solarin në shkallë utilitare. Dhe këtu hyjmë.

RECOM është krenare që është një ofrues kryesor i zgjidhjeve diellore totale që shfrytëzon përparimin tonë për të mundësuar ndikim më të madh të qëndrueshmërisë për klientët tanë dhe industrinë tonë. Ne kemi punuar me qindra zhvillues, EPC, dhe kompani të shërbimeve publike në dhjetra vende të globit për të sjellë në jetë projekte diellore në shkallë të gjerë.

RECOM bashkëpunon me EPC-të, zhvilluesit dhe institucionet financiare të akredituara ndërkombëtarisht. Ne jemi të përkushtuar të ndihmojmë investitorët, partnerët dhe klientët të arrijnë roi maksimal në investimet e tyre diellore nëpërmjet një kombinimi të prodhimit novator të moduleve PV dhe shërbimeve financiare të sofistikuara.

Nga kushtet e favorshme të pagesës deri te financimi i urave, ne ofrojmë zgjidhje financimi të bëra në mënyrë të përshtatur për projekte diellore të vogla deri në shkallë të gjerë në mbarë botën, si dhe mbështetje inxhinierike dhe konsulencë deri në lidhjen me rrjetin.
Tukums, Tukuma pilsēta, Komuna Tukums, Letoni
5.2 MW
Dobrosloveni, Qarku Olt, Rumani
19.2 MW
Dubovo, Komuna e Mulglizit, Bullgari
7.5 MW
Kaliforni, SHBA
12.37 MW
A2 Landfill Auburn, NY, SHBA
7 MW
Kelveston, Mbretëria e Bashkuar
8.09 MW + 12.5 MW
Fshatrat e Bullgarisë Qendrore, Yassenovo dhe Golyamo Dryanovo
26.46 MW
Repower Turnkey Solutions
Repower, një kompani e Recom Technologies Group, ofron zgjidhje të integruara të Sistemit Fotovoltaik për Net Metering përshtatur 100% për nevojat tuaja. Tani ju mund të zgjidhni zgjidhjen që ju përshtatet më së miri, sipas konsumit tuaj të energjisë elektrike dhe hapësirës suaj në dispozicion duke siguruar pavarësinë e energjisë dhe duke eliminuar faturat tuaja të energjisë elektrike qoftë për shtëpinë apo biznesin tuaj.

Repower ka njohurinë e nevojshme për të ofruar zgjidhje projektimi, instalimi dhe mirëmbajtjeje për çdo Sistem Fotovoltaik dhe ndërmerr për ju të gjithë procesin e lëshimit të lejes dhe instalimit të një Sistemi Fotovoltaik, i aftë për t'u shërbyer nevojave tuaja të energjisë elektrike për 25 vjet.
Na ndiqni:
Rreth punës
RRETH KOMPANISË
RECOM qëndron në krye të industrisë së Energjisë Diellore dhe ka krijuar degë të korporatave në mbarë botën. Në të gjitha operacionet e saj, kompania mban 'praktikat më të mira në punë' dhe mban standardet më të larta etike. RECOM është një punëdhënës me mundësi të barabarta, i cili krenohet me prejardhjen e tij të larmishme dhe ka zhvilluar fuqinë punëtore të saj bazuar vetëm në aftësitë dhe ekspertizën.


RRETH PUNËS
Ne po kërkojmë një Menaxher të Zhvillimit të Biznesit për të krijuar dhe mbajtur marrëdhënie me klientët në tregun gjerman.
Në detaje:
Identifikimi i mundësive të biznesit duke vlerësuar perspektivat dhe segmentimin e industrisë; Hulumtimi dhe analiza e mundësive të shitjes.
Ekzekutimi i planit të shitjes në përputhje me qëllimet dhe objektivat.
Ndërtimi dhe mbajtja e marrëdhënieve me klientin, garantimi i kënaqësisë së klientit, blerja e biznesit të ri dhe garantimi i besnikërisë së klientit.
Përgatitja e raporteve të shitjes duke mbledhur, analizuar dhe përmbledhur informacionin.
Ruajtja e shërbimit të klientit me cilësi të lartë dhe përfaqësimi i kompanisë në përputhje me vlerat e saj thelbësore.


ÇFARË TË DUHET?
Gjuhë – Rrjedhshëm në anglisht dhe gjermanisht.
Përvoja – Një përvojë minimale prej 1 viti në shitjet e kanaleve brenda një mjedisi korporativ.
Promptness – Ne kemi nevojë për një person të motivuar, të orientuar nga njerëzit.
Aftësitë organizative – Vëmendje e fortë ndaj detajeve dhe aftësive të provuara organizative dhe të menaxhimit të kohës
Qëndrim – Pamje shumë profesionale, karakter dhe sjellje.
Zgjidhja e problemeve – Aftësitë për zgjidhjen e problemeve dhe aftësia për të punuar nën presion dhe afate të shtrënguara.
Stili i jetesës – Fleksibiliteti dhe aftësia për të udhëtuar
Pasioni për energjinë diellore