SMART
EV CHARGER
7.2 - 22
kW
IP65
Mbrojtja
3
Vite garanci falas
PËRFITIMET KRYESORE

Plug ose socket outlet selectable

Monitorimi i integruar i dështimit aktual
(30mA AC & 6mA DC)

Integruar me mbrojtjen e PEN

Komunikimi i koduar bazuar në TLS

Instalim i lehtë brenda dhe jashtë

Funksioni RFID i integruar

Formoni një sistem inteligjent fotovoltaik, magazinimi dhe karikimi EV përmes komunikimit midis karikuesit inteligjent EV dhe inverterit RECOM

Vendosja dhe monitorimi në distancë me APP dhe faqen e internetit

Kontrolli dinamik i bilancit të ngarkesës

Qeliza e besueshme e baterisë LFP

Cakto kohë për të ulur koston gjatë çmimit të pikut dhe luginës

DIZAJNI I ZGJIDHJES
FLETËT E TË DHËNAVE
EV CHARGER

7.2kW - 22kW

Na ndiqni:
Rreth punës
RRETH KOMPANISË
RECOM qëndron në krye të industrisë së Energjisë Diellore dhe ka krijuar degë të korporatave në mbarë botën. Në të gjitha operacionet e saj, kompania mban 'praktikat më të mira në punë' dhe mban standardet më të larta etike. RECOM është një punëdhënës me mundësi të barabarta, i cili krenohet me prejardhjen e tij të larmishme dhe ka zhvilluar fuqinë punëtore të saj bazuar vetëm në aftësitë dhe ekspertizën.


RRETH PUNËS
Ne po kërkojmë një Menaxher të Zhvillimit të Biznesit për të krijuar dhe mbajtur marrëdhënie me klientët në tregun gjerman.
Në detaje:
Identifikimi i mundësive të biznesit duke vlerësuar perspektivat dhe segmentimin e industrisë; Hulumtimi dhe analiza e mundësive të shitjes.
Ekzekutimi i planit të shitjes në përputhje me qëllimet dhe objektivat.
Ndërtimi dhe mbajtja e marrëdhënieve me klientin, garantimi i kënaqësisë së klientit, blerja e biznesit të ri dhe garantimi i besnikërisë së klientit.
Përgatitja e raporteve të shitjes duke mbledhur, analizuar dhe përmbledhur informacionin.
Ruajtja e shërbimit të klientit me cilësi të lartë dhe përfaqësimi i kompanisë në përputhje me vlerat e saj thelbësore.


ÇFARË TË DUHET?
Gjuhë – Rrjedhshëm në anglisht dhe gjermanisht.
Përvoja – Një përvojë minimale prej 1 viti në shitjet e kanaleve brenda një mjedisi korporativ.
Promptness – Ne kemi nevojë për një person të motivuar, të orientuar nga njerëzit.
Aftësitë organizative – Vëmendje e fortë ndaj detajeve dhe aftësive të provuara organizative dhe të menaxhimit të kohës
Qëndrim – Pamje shumë profesionale, karakter dhe sjellje.
Zgjidhja e problemeve – Aftësitë për zgjidhjen e problemeve dhe aftësia për të punuar nën presion dhe afate të shtrënguara.
Stili i jetesës – Fleksibiliteti dhe aftësia për të udhëtuar
Pasioni për energjinë diellore