POLITIKA E COOKIES E TEKNOLOGJIVE TË KOMRA-SË

Çfarë janë biskotat?

Cookies janë skedarë të vegjël teksti që një faqe interneti i ruan në kompjuterin tuaj, telefonin celular ose pajisje tjetër elektronike kur e vizitoni. Me cookies, faqja e internetit mban mend për një periudhë të caktuar veprimet dhe preferencat tuaja, të tilla si preferenca gjuhësore, ose informacioni i hyrjes, ose madhësia e gërmave dhe preferencat e tjera të shfaqjes. Kështu, ju nuk keni pse të hyni në këto preferenca çdo herë që vizitoni faqen e internetit ose navigoni në faqet e saj. Përveç kësaj, cookies na ndihmojnë të analizojmë se si e përdorni faqen tonë të internetit dhe nëse përjetoni probleme gjatë lundrimit. Ato gjithashtu na lejojnë të përshtatim reklamat dhe ofertat e shfaqura në internet për interesat dhe nevojat tuaja.

Ju lutem vini re se cookies nuk shkaktojnë ndonjë dëm në pajisjen tuaj.

Për çfarë qëllimi përdorim cookies?

Ne përdorim cookies për ta bërë faqen e internetit të Recom Technologies më të lehtë për t'u përdorur dhe për të përshtatur më mirë produktet, shërbimet dhe faqet tona të internetit sipas interesave dhe nevojave tuaja. Cookies përdoren për të ndihmuar në përshpejtimin e aktiviteteve tuaja të ardhshme dhe përvojën tuaj në faqen e internetit të Recom Technologies.

Cookies që ju pranoni, përdoren gjithashtu për të mbledhur të dhënat tuaja personale të cilat pastaj i profilizojmë në audiencë në mënyrë që ne të mund të dorëzojmë reklama të synuara të përshtatura për interesat tuaja dhe të kufizojmë numrin e herëve që shihni një reklamë. Për informacione më të hollësishme rreth aktiviteteve profilizuese që Recom Technologies ndërmerr me të dhënat tuaja personale për reklama, ju lutemi shikoni politikën tonë të privatësisë https://recom-tech.com/.

Ne gjithashtu futim cookies në emaile dhe newsletters për të përmirësuar përmbajtjen dhe reklamat tona.

Së fundi, ne përdorim cookies për të përpiluar statistika anonime, të agreguara që na lejojnë të kuptojmë se si njerëzit përdorin faqet tona të internetit dhe për të na ndihmuar të përmirësojmë strukturën dhe përmbajtjen e tyre.

Cilat cookies përdor Recom Technologies?    

Kategori të ndryshme të cookies ekzistojnë në varësi të qëllimit të përdorimit të tyre. Ju mund të gjeni më poshtë një rishikim më të hollësishëm të kategorive të cookies që ne përdorim dhe për cilat qëllime:

Cookies e nevojshme: Të nevojshme janë thelbësore për funksionimin e duhur të faqes sonë të internetit, ju lejojnë të shfletoni dhe të përdorni veçoritë e tij, të tilla si qasja në zona të sigurta ose përdorimi i karrocës së blerjes. Pa këto cookies, ne nuk mund të ofrojmë funksionimin efektiv të faqes sonë të internetit. Këto cookies nuk ju identifikojnë si individ.

Cookies funksionaliteti: Cookies funksionale lejojnë faqen e internetit të ofrojë funksionalitet dhe personalizim të përmirësuar. Ato mund të vendosen nga ne ose nga ofruesit e palëve të treta, shërbimet e të cilëve janë shtuar në faqet tona. Nëse nuk i lejoni këto cookies, atëherë disa ose të gjitha këto shërbime mund të mos funksionojnë siç duhet.

Cookies performance: Këto cookies mbledhin informacion në lidhje me mënyrën se si vizitorët përdorin faqen tonë të internetit, për shembull, cilat faqe ata vizitojnë më shpesh dhe nëse ata marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies mbledhin informacione anonime të agreguara që nuk identifikojnë një vizitor. Ato përdoren ekskluzivisht për të përmirësuar performancën e një faqeje interneti.

Cookies reklamuese: Këto cookies përdoren për të siguruar përmbajtje që ju përshtatet më së miri juve dhe interesave tuaja. Ato mund të përdoren për të dërguar reklama/oferta të synuara dhe për të kufizuar shfaqjet e reklamave. Këto cookies mund të përdoren për të kujtuar faqet e internetit që keni vizituar për të përcaktuar se cilat kanale marketingu online janë më efektive dhe na lejojnë të shpërblejmë faqet e internetit dhe partnerët e jashtëm që ju kanë përcjellë tek ne. Nëse nuk i lejoni këto cookies, reklamat që shihni do të jenë më pak të synuara. Shumica e llojeve të këtyre cookies gjurmojnë konsumatorët nëpërmjet ID-së së tyre të pajisjes ose adresës IP, prandaj ata mund të mbledhin të dhëna personale.

Cookies të palëve të treta: Kur përdorni faqen tonë të internetit, ju mund të hasni përmbajtje të ngulitura, ose mund të drejtoheni në faqet e tjera të internetit për aktivitete të caktuara. Këto faqe interneti dhe përmbajtje të ngulitura mund të përdorin cookie-t e tyre. Ne nuk kemi kontroll mbi vendosjen e cookies nga faqet e tjera të internetit, edhe nëse ju drejtoheni atyre nga faqja jonë e internetit.

Kohëzgjatja e cookies që përdorim

Shumica e cookies janë të nevojshme vetëm gjatë qasjes suaj në faqen tonë të internetit dhe janë fshirë ose pushuar së qeni të vlefshme menjëherë pasi të largoheni nga faqja jonë e internetit. Si të kontrolloni cookies është në diskrecionin tuaj të revokoni, kur të doni, pëlqimin tuaj ose të kundërshtoni përdorimin e cookies në kompjuterin ose pajisjen tuaj, për të kontrolluar dhe/ose fshirë cookies.

Ndryshimet në Politikën e Cookies

Kjo Politikë e Cookies mund të modifikohet në çdo kohë. Për këtë arsye, ne e konsiderojmë të përshtatshme t'i referohemi rregullisht kësaj Politike.

Përveç cookies të nevojshme që janë të detyrueshme, kategoritë e tjera kërkojnë pëlqimin tuaj përpara përdorimit. Prandaj, nëse këto kategori nuk janë të parazgjedhura, ju mund të zgjidhni lirisht çdo kategori që dëshironi në çdo nivel të analizës së cookies.

Çdo e dhënë personale e dhënë ose e mbledhur nga ne nëpërmjet cookies dhe teknologjive të tjera të gjurmimit kontrollohet nga Recom Technologies.

Na ndiqni:
Rreth punës
RRETH KOMPANISË
RECOM qëndron në krye të industrisë së Energjisë Diellore dhe ka krijuar degë të korporatave në mbarë botën. Në të gjitha operacionet e saj, kompania mban 'praktikat më të mira në punë' dhe mban standardet më të larta etike. RECOM është një punëdhënës me mundësi të barabarta, i cili krenohet me prejardhjen e tij të larmishme dhe ka zhvilluar fuqinë punëtore të saj bazuar vetëm në aftësitë dhe ekspertizën.


RRETH PUNËS
Ne po kërkojmë një Menaxher të Zhvillimit të Biznesit për të krijuar dhe mbajtur marrëdhënie me klientët në tregun gjerman.
Në detaje:
Identifikimi i mundësive të biznesit duke vlerësuar perspektivat dhe segmentimin e industrisë; Hulumtimi dhe analiza e mundësive të shitjes.
Ekzekutimi i planit të shitjes në përputhje me qëllimet dhe objektivat.
Ndërtimi dhe mbajtja e marrëdhënieve me klientin, garantimi i kënaqësisë së klientit, blerja e biznesit të ri dhe garantimi i besnikërisë së klientit.
Përgatitja e raporteve të shitjes duke mbledhur, analizuar dhe përmbledhur informacionin.
Ruajtja e shërbimit të klientit me cilësi të lartë dhe përfaqësimi i kompanisë në përputhje me vlerat e saj thelbësore.


ÇFARË TË DUHET?
Gjuhë – Rrjedhshëm në anglisht dhe gjermanisht.
Përvoja – Një përvojë minimale prej 1 viti në shitjet e kanaleve brenda një mjedisi korporativ.
Promptness – Ne kemi nevojë për një person të motivuar, të orientuar nga njerëzit.
Aftësitë organizative – Vëmendje e fortë ndaj detajeve dhe aftësive të provuara organizative dhe të menaxhimit të kohës
Qëndrim – Pamje shumë profesionale, karakter dhe sjellje.
Zgjidhja e problemeve – Aftësitë për zgjidhjen e problemeve dhe aftësia për të punuar nën presion dhe afate të shtrënguara.
Stili i jetesës – Fleksibiliteti dhe aftësia për të udhëtuar
Pasioni për energjinë diellore