HIBRID
INVERTERS
IP 65
Mbrojtja
98 %
Efikasiteti maksimal
Deri në 10 vjet
Garanci falas
PËRFITIMET KRYESORE
Efikasitet i lartë
Max. efikasiteti 98%
 
Zero- eksport feed-in operacion
 
Funksioni i kontrollit të eksportit të integruar
 
150% PV oversize dhe 110% mbingarkesë output
 
Rryma e lartë hyrëse deri në 26 A
 
Funksioni i gjurmimit të hijeve të ndërtuara
 
Efikasitet më i lartë në ngarkim dhe shkarkim, deri në 98.5%
Kosto e efektshme
Ruan energjinë e tepërt nga PV në bateri 
 
Tensioni i ulët i fillimit që rezulton në më shumë prodhim gjatë ditës
 
Më pak humbje energjie, efektshmëri më e lartë midis baterisë dhe inverterit
 
Deri në 50% fuqi nominale të prodhimit në një fazë të vetme
I zgjuar
Koha e ndërrimit të kohës < 10ms
 
CT compatible, ngarkesat përgjigjen brenda 0.3s
 
Menaxhimi inteligjent i ngarkesave
 
5 mënyra pune, 2 periudha ngarkimi në dispozicion
 
Prodhimi i paekuilibruar me tre faza
 
Përshtatuni me Zgjidhjen e Ngarkuesve EV në shtëpi
FLETËT E TË DHËNAVE
Na ndiqni:
Rreth punës
RRETH KOMPANISË
RECOM qëndron në krye të industrisë së Energjisë Diellore dhe ka krijuar degë të korporatave në mbarë botën. Në të gjitha operacionet e saj, kompania mban 'praktikat më të mira në punë' dhe mban standardet më të larta etike. RECOM është një punëdhënës me mundësi të barabarta, i cili krenohet me prejardhjen e tij të larmishme dhe ka zhvilluar fuqinë punëtore të saj bazuar vetëm në aftësitë dhe ekspertizën.


RRETH PUNËS
Ne po kërkojmë një Menaxher të Zhvillimit të Biznesit për të krijuar dhe mbajtur marrëdhënie me klientët në tregun gjerman.
Në detaje:
Identifikimi i mundësive të biznesit duke vlerësuar perspektivat dhe segmentimin e industrisë; Hulumtimi dhe analiza e mundësive të shitjes.
Ekzekutimi i planit të shitjes në përputhje me qëllimet dhe objektivat.
Ndërtimi dhe mbajtja e marrëdhënieve me klientin, garantimi i kënaqësisë së klientit, blerja e biznesit të ri dhe garantimi i besnikërisë së klientit.
Përgatitja e raporteve të shitjes duke mbledhur, analizuar dhe përmbledhur informacionin.
Ruajtja e shërbimit të klientit me cilësi të lartë dhe përfaqësimi i kompanisë në përputhje me vlerat e saj thelbësore.


ÇFARË TË DUHET?
Gjuhë – Rrjedhshëm në anglisht dhe gjermanisht.
Përvoja – Një përvojë minimale prej 1 viti në shitjet e kanaleve brenda një mjedisi korporativ.
Promptness – Ne kemi nevojë për një person të motivuar, të orientuar nga njerëzit.
Aftësitë organizative – Vëmendje e fortë ndaj detajeve dhe aftësive të provuara organizative dhe të menaxhimit të kohës
Qëndrim – Pamje shumë profesionale, karakter dhe sjellje.
Zgjidhja e problemeve – Aftësitë për zgjidhjen e problemeve dhe aftësia për të punuar nën presion dhe afate të shtrënguara.
Stili i jetesës – Fleksibiliteti dhe aftësia për të udhëtuar
Pasioni për energjinë diellore