PANDORA HV
SISTEMI I BATERISË
5-32.5 & 7.2-46.8
kWh
IP65
Mbrojtja
10
Vite garanci falas
PËRFITIMET KRYESORE
Performancë e lartë
 • Max. 45A ngarkim të vazhdueshëm dhe shkarkimin e rrymës

 • Teknologjia unike e ngrohjes së baterisë,
  që mundëson funksionimin efikas
  Në temperatura të ulëta.

Instalim i lehtë dhe fleksibilitet
 • Module të lëvizshme, të lehta dhe të shpejta
  Për instalimin e një personi të vetëm

 • Diagnoza dhe azhornimi në distancë nëpërmjet inverterit

 • Kabllot e komunikimit të para-filtruara për plug dhe play

 • E zgjatur gjatë jetës

Të sigurt dhe të besueshëm
 • Jeta e ciklit > 6000 herë

 • Fillimi i butë i mbrojtjes së baterive
  dhe inverters nga një valë e papritur

 • Qeliza e besueshme e baterisë LFP

 • IP65 për instalimin e brendshëm dhe të jashtëm

 • 10 vjet garanci falas

FLETËT E TË DHËNAVE
Na ndiqni:
Rreth punës
RRETH KOMPANISË
RECOM qëndron në krye të industrisë së Energjisë Diellore dhe ka krijuar degë të korporatave në mbarë botën. Në të gjitha operacionet e saj, kompania mban 'praktikat më të mira në punë' dhe mban standardet më të larta etike. RECOM është një punëdhënës me mundësi të barabarta, i cili krenohet me prejardhjen e tij të larmishme dhe ka zhvilluar fuqinë punëtore të saj bazuar vetëm në aftësitë dhe ekspertizën.


RRETH PUNËS
Ne po kërkojmë një Menaxher të Zhvillimit të Biznesit për të krijuar dhe mbajtur marrëdhënie me klientët në tregun gjerman.
Në detaje:
Identifikimi i mundësive të biznesit duke vlerësuar perspektivat dhe segmentimin e industrisë; Hulumtimi dhe analiza e mundësive të shitjes.
Ekzekutimi i planit të shitjes në përputhje me qëllimet dhe objektivat.
Ndërtimi dhe mbajtja e marrëdhënieve me klientin, garantimi i kënaqësisë së klientit, blerja e biznesit të ri dhe garantimi i besnikërisë së klientit.
Përgatitja e raporteve të shitjes duke mbledhur, analizuar dhe përmbledhur informacionin.
Ruajtja e shërbimit të klientit me cilësi të lartë dhe përfaqësimi i kompanisë në përputhje me vlerat e saj thelbësore.


ÇFARË TË DUHET?
Gjuhë – Rrjedhshëm në anglisht dhe gjermanisht.
Përvoja – Një përvojë minimale prej 1 viti në shitjet e kanaleve brenda një mjedisi korporativ.
Promptness – Ne kemi nevojë për një person të motivuar, të orientuar nga njerëzit.
Aftësitë organizative – Vëmendje e fortë ndaj detajeve dhe aftësive të provuara organizative dhe të menaxhimit të kohës
Qëndrim – Pamje shumë profesionale, karakter dhe sjellje.
Zgjidhja e problemeve – Aftësitë për zgjidhjen e problemeve dhe aftësia për të punuar nën presion dhe afate të shtrënguara.
Stili i jetesës – Fleksibiliteti dhe aftësia për të udhëtuar
Pasioni për energjinë diellore