TEKNOLOGJIA E SË ARDHMES
SHINGLED Teknologjia

420-675Wp

Dalja

21,7%

Efektshmëria

25 vjet

Garancia e produktit

Deri në 30 vjet

Fuqia lineare e transferueshme
Garancia e daljes
Shingled Teknologjia eliminon konnec shiritin tradicional- tion me barishte të lidhura në seri.

Duke hequr shiritat e shitur, zona aktive e modulit është përmirësuar dhe streset termike ri-duced - duke rezultuar në një efikasitet dhe besueshmëri të jashtëzakonshme mbi ndërlidhjet standarde.
PËRFITIMET KRYESORE

Rendiment më i lartë për sipërfaqe

Rendiment më i lartë në klimën e nxehtë

Pmax ulët në - 0,34% / o C

Mbi 20Wp më shumë krahasuar me modulet standarde

87,2% Garancia e prodhimit të performancës pas 25 vjetësh

Kostot e reduktuara të transportit

Zvogëlimi i rrezikut të mikro-çarjeve

Efikasiteti i moduleve deri në 21,7%

PERFORMANCA NË TEMPERATURA TË LARTA
PRODHIMI MË I LARTË NË
KLIMA E NXEHTË
+ 0,9 %
Rendiment specifik (kWh/kWp) due
Koeficienti i temperaturës së ulët
MË EFIKASE
PËRDORIMI I HAPËSIRËS
- 3,1 %
Hapësira e nevojshme për
1MWp e Puma Modulet
BREZI MË I LARTË
PER UNITET
+ 4,1 %
PV plant yield/sq.m
Në klimë të nxehtë

PËRFITIMET E SHINGLED TEKNOLOGJIA

  • MADHËSIA E VOGËL PËR INSTALIMIN E LARTË TË ÇATISË

The PUMA modul me klasën e fuqisë mbi 555Wp, efikasiteti deri në 21,6% dhe 25 vjet produkt & deri në 30 vjet garanci prodhimi është:

-Zgjedhja më e mirë "Vlera për para"

-Ideale për instalimet e çative (në të njëjtën madhësi të çatisë, mund të instalohet më shumë fuqi në krahasim me modulet standarde)

-LCOE e ulët

  • PËR INSTALIMET KOMERCIALE DHE UTILITARE

The PUMA Modul me klasë energjie deri në 675Wp, efikasitet deri në 21,7% dhe 25 vjet garanci produkt & dalje.

FLETËT E TË DHËNAVE
PUMA SERIA

400-425Wp

Monofaciale
Plot Black
PUMA SERIA

400-430Wp

Monofaciale
Black Korniza
PUMA SERIA

400-430Wp

Monofaciale
Korniza e argjendtë
PUMA SERIA

420-445Wp

Monofaciale
Plot Black
PUMA SERIA

420-445Wp

Monofaciale
Korniza e argjendtë
PUMA SERIA

420-445Wp

Monofaciale
Black Korniza
PUMA SERIA

645-675Wp

Bifacial

Korniza e argjendtë
Na ndiqni:
Rreth punës
RRETH KOMPANISË
RECOM qëndron në krye të industrisë së Energjisë Diellore dhe ka krijuar degë të korporatave në mbarë botën. Në të gjitha operacionet e saj, kompania mban 'praktikat më të mira në punë' dhe mban standardet më të larta etike. RECOM është një punëdhënës me mundësi të barabarta, i cili krenohet me prejardhjen e tij të larmishme dhe ka zhvilluar fuqinë punëtore të saj bazuar vetëm në aftësitë dhe ekspertizën.


RRETH PUNËS
Ne po kërkojmë një Menaxher të Zhvillimit të Biznesit për të krijuar dhe mbajtur marrëdhënie me klientët në tregun gjerman.
Në detaje:
Identifikimi i mundësive të biznesit duke vlerësuar perspektivat dhe segmentimin e industrisë; Hulumtimi dhe analiza e mundësive të shitjes.
Ekzekutimi i planit të shitjes në përputhje me qëllimet dhe objektivat.
Ndërtimi dhe mbajtja e marrëdhënieve me klientin, garantimi i kënaqësisë së klientit, blerja e biznesit të ri dhe garantimi i besnikërisë së klientit.
Përgatitja e raporteve të shitjes duke mbledhur, analizuar dhe përmbledhur informacionin.
Ruajtja e shërbimit të klientit me cilësi të lartë dhe përfaqësimi i kompanisë në përputhje me vlerat e saj thelbësore.


ÇFARË TË DUHET?
Gjuhë – Rrjedhshëm në anglisht dhe gjermanisht.
Përvoja – Një përvojë minimale prej 1 viti në shitjet e kanaleve brenda një mjedisi korporativ.
Promptness – Ne kemi nevojë për një person të motivuar, të orientuar nga njerëzit.
Aftësitë organizative – Vëmendje e fortë ndaj detajeve dhe aftësive të provuara organizative dhe të menaxhimit të kohës
Qëndrim – Pamje shumë profesionale, karakter dhe sjellje.
Zgjidhja e problemeve – Aftësitë për zgjidhjen e problemeve dhe aftësia për të punuar nën presion dhe afate të shtrënguara.
Stili i jetesës – Fleksibiliteti dhe aftësia për të udhëtuar
Pasioni për energjinë diellore