Karriera
Jeta në Komra
Energji më të pastër dhe më të sigurt
Fillon me ty.
KOMRA përbëhet nga një ekip inovatorësh dhe ekspertësh nga të gjitha anët e globit, të cilët janë të apasionuar pas
Vizioni i kompanisë – për të fuqizuar popullsinë globale për të shkuar diellore duke siguruar pavarësinë e energjisë dhe për të kaluar në më të pastër,
Energji më të sigurt dhe të përballueshme.

Në Recom, ne jemi krenarë që jemi një punëdhënës me mundësi të barabarta që vlerëson diversitetin dhe është i angazhuar për të zhvilluar tonë
Main-d'œuvre basée sur les compétences et l'expertise. Është e rëndësishme për ne që të gjithë të kenë mundësinë të kenë sukses, pavarësisht nga
Sfondi i tyre.
Duke kërkuar për një karrierë në Solar?
Bashkohu me Recom!
Vetëm disa nga mënyrat se si mund të bëni një ndryshim në KOMRA.
Zhvillimi i biznesit - Gjermani
Projekt Asistent - Greqi
Koordinatori i Workflow - Greqi
Bëhuni pjesë e misionit tonë
Për të bërë botën
Një vend më i gjelbër.
Nëse jeni të apasionuar pas një karriere
në energjinë diellore dhe të ndjehen të lirë për të na hedhur një email
Me CV-në tuaj, do të donim të dëgjonim nga ju!
  Na ndiqni:
  Rreth punës
  RRETH KOMPANISË
  RECOM qëndron në krye të industrisë së Energjisë Diellore dhe ka krijuar degë të korporatave në mbarë botën. Në të gjitha operacionet e saj, kompania mban 'praktikat më të mira në punë' dhe mban standardet më të larta etike. RECOM është një punëdhënës me mundësi të barabarta, i cili krenohet me prejardhjen e tij të larmishme dhe ka zhvilluar fuqinë punëtore të saj bazuar vetëm në aftësitë dhe ekspertizën.


  RRETH PUNËS
  Ne po kërkojmë një Menaxher të Zhvillimit të Biznesit për të krijuar dhe mbajtur marrëdhënie me klientët në tregun gjerman.
  Në detaje:
  Identifikimi i mundësive të biznesit duke vlerësuar perspektivat dhe segmentimin e industrisë; Hulumtimi dhe analiza e mundësive të shitjes.
  Ekzekutimi i planit të shitjes në përputhje me qëllimet dhe objektivat.
  Ndërtimi dhe mbajtja e marrëdhënieve me klientin, garantimi i kënaqësisë së klientit, blerja e biznesit të ri dhe garantimi i besnikërisë së klientit.
  Përgatitja e raporteve të shitjes duke mbledhur, analizuar dhe përmbledhur informacionin.
  Ruajtja e shërbimit të klientit me cilësi të lartë dhe përfaqësimi i kompanisë në përputhje me vlerat e saj thelbësore.


  ÇFARË TË DUHET?
  Gjuhë – Rrjedhshëm në anglisht dhe gjermanisht.
  Përvoja – Një përvojë minimale prej 1 viti në shitjet e kanaleve brenda një mjedisi korporativ.
  Promptness – Ne kemi nevojë për një person të motivuar, të orientuar nga njerëzit.
  Aftësitë organizative – Vëmendje e fortë ndaj detajeve dhe aftësive të provuara organizative dhe të menaxhimit të kohës
  Qëndrim – Pamje shumë profesionale, karakter dhe sjellje.
  Zgjidhja e problemeve – Aftësitë për zgjidhjen e problemeve dhe aftësia për të punuar nën presion dhe afate të shtrënguara.
  Stili i jetesës – Fleksibiliteti dhe aftësia për të udhëtuar
  Pasioni për energjinë diellore
  Në vend Me kohë të plotë
  Vendndodhja: Athinë, Greqi

  RRETH KOMPANISË
  RECOM qëndron në krye të industrisë së Energjisë Diellore dhe ka krijuar degë të korporatave në mbarë botën. Në të gjitha operacionet e saj, kompania mban 'praktikat më të mira në punë' dhe mban standardet më të larta etike. RECOM është një punëdhënës me mundësi të barabarta, i cili krenohet me prejardhjen e tij të larmishme dhe ka zhvilluar fuqinë punëtore të saj bazuar vetëm në aftësitë dhe ekspertizën.


  RRETH PUNËS
  Ne po kërkojmë një Menaxher të Zhvillimit të Biznesit për të krijuar dhe mbajtur marrëdhënie me klientët në tregun gjerman.
  Në detaje:
  Identifikimi i mundësive të biznesit duke vlerësuar perspektivat dhe segmentimin e industrisë; Hulumtimi dhe analiza e mundësive të shitjes.
  Ekzekutimi i planit të shitjes në përputhje me qëllimet dhe objektivat.
  Ndërtimi dhe mbajtja e marrëdhënieve me klientin, garantimi i kënaqësisë së klientit, blerja e biznesit të ri dhe garantimi i besnikërisë së klientit.
  Përgatitja e raporteve të shitjes duke mbledhur, analizuar dhe përmbledhur informacionin.
  Ruajtja e shërbimit të klientit me cilësi të lartë dhe përfaqësimi i kompanisë në përputhje me vlerat e saj thelbësore.


  ÇFARË TË DUHET?
  Gjuhë – Rrjedhshëm në anglisht dhe gjermanisht.
  Përvoja – Një përvojë minimale prej 1 viti në shitjet e kanaleve brenda një mjedisi korporativ.
  Promptness – Ne kemi nevojë për një person të motivuar, të orientuar nga njerëzit.
  Aftësitë organizative – Vëmendje e fortë ndaj detajeve dhe aftësive të provuara organizative dhe të menaxhimit të kohës
  Qëndrim – Pamje shumë profesionale, karakter dhe sjellje.
  Zgjidhja e problemeve – Aftësitë për zgjidhjen e problemeve dhe aftësia për të punuar nën presion dhe afate të shtrënguara.
  Stili i jetesës – Fleksibiliteti dhe aftësia për të udhëtuar
  Pasioni për energjinë diellore
  Në vend Me kohë të plotë
  Vendndodhja: Athinë, Greqi

  RRETH KOMPANISË

  RECOM qëndron në krye të industrisë së Energjisë Diellore dhe ka krijuar degë të korporatave në mbarë botën. Në të gjitha operacionet e saj, kompania mban 'praktikat më të mira në punë' dhe mban standardet më të larta etike. RECOM është një punëdhënës me mundësi të barabarta, i cili krenohet me prejardhjen e tij të larmishme dhe ka zhvilluar fuqinë punëtore të saj bazuar vetëm në aftësitë dhe ekspertizën.


  RRETH PUNËS

  RECOM po kërkon aktualisht të rekrutojë një Koordinator të Workflow-it të orientuar drejt rezultateve për t'u bashkuar me ekipin e saj në zyrën e degës së Athinës. Kandidati ideal do të jetë një profesionist i orientuar drejt biznesit me përvojë paraprake në shërbimin ndaj klientit, duke vepruar si ndërlidhës, duke ofruar informacion dhe duke zgjidhur çdo problem të shfaqur me të cilin klientët tanë mund të përballen. Objektivi është të sigurojë standarde të shkëlqyera shërbimi dhe të ruajë kënaqësinë e lartë të klientit. Në detaje:


  Koordinimi i ciklit të porosive të shitjes dhe sistemeve të informacionit shoqërues.
  Zhvillimi dhe zbatimi i proceseve të shitjes, analizimi i të dhënave për të krijuar parashikimet e shitjeve.
  Duke siguruar që proceset e shitjes dhe ekipet janë duke funksionuar në mënyrë optimale.
  Menaxhimi i detyrave të përditshme, nga monitorimi i pikave të kontaktit të klientëve deri te krijimi i raporteve të detajuara dhe mbledhja e të dhënave për marrjen e vendimeve.
  Duke bashkëpunuar me departamentet e tjera dhe menaxhmentin e lartë për të identifikuar qëllimet e biznesit.
  Menaxhimi i CRM dhe mjeteve të tjera të automatizimit për të rritur efikasitetin dhe mundësitë e procesit të shitjes.
  Përgjegjës për analizimin dhe punën me udhëheqësit dhe aktorët kryesorë për të zgjidhur çështjet, identifikimin dhe zbatimin e përmirësimeve të procesit dhe sistemit.


  ÇFARË TË DUHET?
  Gjuhë – Rrjedhshëm në anglisht dhe frëngjisht ose gjermanisht.
  Përvoja – Një përvojë minimale prej 1 viti në administrimin e shitjeve brenda një mjedisi korporativ.
  Promptness – Ne kemi nevojë për një person të motivuar, të orientuar nga njerëzit.
  Aftësitë organizative – Vëmendje e fortë ndaj detajeve dhe aftësive të provuara organizative dhe të menaxhimit të kohës
  Qëndrim – Pamje shumë profesionale, karakter dhe sjellje.
  Zgjidhja e problemeve – Aftësitë për zgjidhjen e problemeve dhe aftësia për të punuar nën presion dhe afate të shtrënguara.


  Profesionistët që përshtaten me përshkrimin e mësipërm mund të dërgojnë CV-të e tyre në anglisht në cv@recom-tech.com