Prodhuesi evropian
5 Teknologjitë
Prodhuesi evropian
5 Teknologjitë
KOMRA në numra
> 3.2 GW
Instalohen modulet e KOMRA-s
Globalisht, mjaft për të fuqizuar
1 milion shtëpi
10bn kWh
Energji e pastër dhe e përballueshme
Zëvendësimi i 2 milion toneve të
Emetimi i CO2
>110
Vendet KOMRA
Modulet PV
instaluar
~350
Me përvojë dhe të kualifikuar
Personeli i industrisë në të gjithë
Shumë kontinente
Produktet tona
Modulet PV
Inverters
Karikues EV
Magazinimi
Teknologjitë PV
Zgjidhjet
TOP PV BRAND > TOP PV FURNIZUESI
FRANCE - USA - MENA - VIETNAM - HUNGARI - GREQI
NORVEGJI - RUMANI - IRLANDË

KOMRA fitoi EuPD Research
Çmimi GmbH i Menaxhimit të Qëndrueshëm për
TOP BRAND & TOP PV FURNIZUESI

KOMRA është një lider evropian
Prodhuesi me një vit
Kapaciteti i prodhimit që tejkalon
3.2 GW dhe shitjet në më shumë se
110 vende.

Jeta në
KOMRA
Energjia më e pastër dhe më e sigurt fillon me ju. Bëhu pjesë
të misionit tonë për ta bërë botën një vend më të gjelbër.
Zyrat tona
QIPRO

1 Avlonos Str.,

1075, Nikosia, Qipro

info@recom-tech.com

T: +357 22767543

FRANCA

4 Avenue Pierre Marzin 22300 Lannion, Francë
T: +33 0296058050
E: contact@recom-sillia.com

GJERMANIA

Königsallee 2B, 40212, Düsseldorf, Gjermani
T: +4921130297156
E: info@recom-tech.com

GREQIA

1 Poseidonos Str. 17342, Ag. Dimitrios Athinë, Greqi
T: +30 2182189858
E: info@recom-tech.com

ITALIA

Zyra:Foro Buonaparte 12, Milano, Itali 20121
Fabrika: Via dell' Artigianato, San Pietro Viminario, Padova, Itali 35020 T:+390287362495

SINGAPORI

Niveli 39, Kulla 2 Qendra Financiare Marina Bay 10 Bulevardi Marina 018983 Singapor
T: +65 68186030
E: info@recom-tech.com

EBA

Zyra 801, Kullat Binjake, Rruga Baniyas, Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe. P.O.Box 41423,
T: +971(4)2678443
E: info@recom-tech.ae

UK

3 & 5 Qasja spitalore, Chelmsford, Essex CM1 7FA
T: +44 01245 440302
E: info@recom-tech.co.uk

USA

580 California Street, 12th & 16th Floors San Francisco, California, CA 94104
T: +1 (561) 388 1003
E: info@recom-tech.com

Lajmet e fundit
Na ndiqni:
Rreth punës
RRETH KOMPANISË
RECOM qëndron në krye të industrisë së Energjisë Diellore dhe ka krijuar degë të korporatave në mbarë botën. Në të gjitha operacionet e saj, kompania mban 'praktikat më të mira në punë' dhe mban standardet më të larta etike. RECOM është një punëdhënës me mundësi të barabarta, i cili krenohet me prejardhjen e tij të larmishme dhe ka zhvilluar fuqinë punëtore të saj bazuar vetëm në aftësitë dhe ekspertizën.


RRETH PUNËS
Ne po kërkojmë një Menaxher të Zhvillimit të Biznesit për të krijuar dhe mbajtur marrëdhënie me klientët në tregun gjerman.
Në detaje:
Identifikimi i mundësive të biznesit duke vlerësuar perspektivat dhe segmentimin e industrisë; Hulumtimi dhe analiza e mundësive të shitjes.
Ekzekutimi i planit të shitjes në përputhje me qëllimet dhe objektivat.
Ndërtimi dhe mbajtja e marrëdhënieve me klientin, garantimi i kënaqësisë së klientit, blerja e biznesit të ri dhe garantimi i besnikërisë së klientit.
Përgatitja e raporteve të shitjes duke mbledhur, analizuar dhe përmbledhur informacionin.
Ruajtja e shërbimit të klientit me cilësi të lartë dhe përfaqësimi i kompanisë në përputhje me vlerat e saj thelbësore.


ÇFARË TË DUHET?
Gjuhë – Rrjedhshëm në anglisht dhe gjermanisht.
Përvoja – Një përvojë minimale prej 1 viti në shitjet e kanaleve brenda një mjedisi korporativ.
Promptness – Ne kemi nevojë për një person të motivuar, të orientuar nga njerëzit.
Aftësitë organizative – Vëmendje e fortë ndaj detajeve dhe aftësive të provuara organizative dhe të menaxhimit të kohës
Qëndrim – Pamje shumë profesionale, karakter dhe sjellje.
Zgjidhja e problemeve – Aftësitë për zgjidhjen e problemeve dhe aftësia për të punuar nën presion dhe afate të shtrënguara.
Stili i jetesës – Fleksibiliteti dhe aftësia për të udhëtuar
Pasioni për energjinë diellore