LËSHONI FUQINË E BLACK TIGER:
PERFORMANCË SUPERIORE NË ÇDO MJEDIS
BACKCONTACT Teknologjia

430-610Wp

Dalja

24,5%

Efektshmëria

25 vjet

Garancia e produktit

Deri në 30 vjet

Fuqia lineare e transferueshme
Garancia e daljes
Black Tiger Modulet ofrojnë përfitime të shumta për klientët që kërkojnë një produkt të cilësisë së lartë me performancë të jashtëzakonshme dhe dizajn estetik, captivant.

"Black Tiger" moduli përdor teknologjinë e qelizave N-Type së bashku me një metodë të lidhjes së pasme të njohur si BackContact. Si rezultat, ka 0% humbje të hijes së rrjetës së përparme, gjë që rrit rendimentin e modulit PV.

Për shkak të zvogëlimit të rruazave në pjesën e përparme të qelizës, moduli maksimizon zonën totale të qelizës duke realizuar efikasitet më të lartë dhe duke rezultuar në një kthim të shpejtë të investimit.
PËRFITIMET KRYESORE

Degradimi i shkaktuar nga drita afër zeros

Koeficienti i temperaturës së ulët Pmax

0% Front Grid Shading Humbje

LCOE e ulët

Rendiment më i lartë në klimën e nxehtë

Rezistenca mekanike e garantuar ndaj kushteve të rënda të motit

Tolerancë pozitive

100% Eelectroluminescence testuar

PERFORMANCA NË TEMPERATURA TË LARTA
PRODHIMI MË I LARTË NË
KLIMA E NXEHTË
+ 2,40 %
Rendiment specifik (kWh/kWp) due
Koeficienti i temperaturës së ulët
MË EFIKASE
PËRDORIMI I HAPËSIRËS
- 10,0 %
Hapësira e nevojshme për 1MWp të
Black Tiger Modulet
BREZI MË I LARTË
PER UNITET
+ 2,47 %
PV plant yield/sq.m
Në klimë të nxehtë
MË POSHTË
HUMBJA E ENERGJISË ELEKTRIKE
+ 4,40 %
Rendimenti i bimëve PV në
30 vjet përdorim

PËRFITIMET E BACKCONTACT TEKNOLOGJIA

• Nuk ka linja rrjeti, të pastra black Me të gjitha qelizat e kontaktit të shpinës

• +13.4% prodhim i plotë i energjisë së ciklit të jetës sesa modulet tradicionale të tipit P

• >5% reduktim i BOS, kursim i ndjeshëm në kabllot dhe sistemet e montimit

• 100% furnizim pa argjend, i besueshëm se modulet e tjera të tipit N

FLETËT E TË DHËNAVE
BLACK TIGER

430-450Wp

Monofaciale

Plot Black
 
BLACK TIGER

440-455Wp

Monofaciale

Plot black
Gotë e dyfishtë
BLACK TIGER

440-460Wp

Monofaciale

Korniza e argjendtë
 
BLACK TIGER

445-460Wp

Bifacial

Plot Black
Gotë e dyfishtë
BLACK TIGER

445-460Wp

Monofaciale

Korniza e argjendtë
Gotë e dyfishtë
BLACK TIGER

580-600Wp

Monofaciale

Plot black
 
BLACK TIGER

590-610Wp

Monofaciale

Korniza e argjendtë
 
Na ndiqni:
Rreth punës
RRETH KOMPANISË
RECOM qëndron në krye të industrisë së Energjisë Diellore dhe ka krijuar degë të korporatave në mbarë botën. Në të gjitha operacionet e saj, kompania mban 'praktikat më të mira në punë' dhe mban standardet më të larta etike. RECOM është një punëdhënës me mundësi të barabarta, i cili krenohet me prejardhjen e tij të larmishme dhe ka zhvilluar fuqinë punëtore të saj bazuar vetëm në aftësitë dhe ekspertizën.


RRETH PUNËS
Ne po kërkojmë një Menaxher të Zhvillimit të Biznesit për të krijuar dhe mbajtur marrëdhënie me klientët në tregun gjerman.
Në detaje:
Identifikimi i mundësive të biznesit duke vlerësuar perspektivat dhe segmentimin e industrisë; Hulumtimi dhe analiza e mundësive të shitjes.
Ekzekutimi i planit të shitjes në përputhje me qëllimet dhe objektivat.
Ndërtimi dhe mbajtja e marrëdhënieve me klientin, garantimi i kënaqësisë së klientit, blerja e biznesit të ri dhe garantimi i besnikërisë së klientit.
Përgatitja e raporteve të shitjes duke mbledhur, analizuar dhe përmbledhur informacionin.
Ruajtja e shërbimit të klientit me cilësi të lartë dhe përfaqësimi i kompanisë në përputhje me vlerat e saj thelbësore.


ÇFARË TË DUHET?
Gjuhë – Rrjedhshëm në anglisht dhe gjermanisht.
Përvoja – Një përvojë minimale prej 1 viti në shitjet e kanaleve brenda një mjedisi korporativ.
Promptness – Ne kemi nevojë për një person të motivuar, të orientuar nga njerëzit.
Aftësitë organizative – Vëmendje e fortë ndaj detajeve dhe aftësive të provuara organizative dhe të menaxhimit të kohës
Qëndrim – Pamje shumë profesionale, karakter dhe sjellje.
Zgjidhja e problemeve – Aftësitë për zgjidhjen e problemeve dhe aftësia për të punuar nën presion dhe afate të shtrënguara.
Stili i jetesës – Fleksibiliteti dhe aftësia për të udhëtuar
Pasioni për energjinë diellore