TEKNOLOGJIA E SË ARDHMES
Modulet PV të tipit N
Teknologjia TOPCon

410-720Wp

Dalja

23,18%

Efektshmëria

30 vjet

Garancia e produktit

Deri në 30 vjet

Fuqia lineare e transferueshme
Garancia e daljes
Qelizat diellore të tipit N (TOPCon) shihen si teknologjia e së ardhmes. Teknologjia e tipit N (TOPCon) garanton performancë të lartë dhe degradim të ulët të modulit PV, duke provuar në mënyrë të konsiderueshme rezultatet dhe rendimentin në kohë.

Lynx Moduli i serive është zgjidhja ideale për përdoruesit fundorë që duan një produkt cilësor PV & të besueshëm me kalimin e kohës dhe një kthesë të shpejtë në investimet e tyre.
PËRFITIMET KRYESORE

Degradimi i shkaktuar nga drita afër zeros

Koeficienti i temperaturës së ulët Pmax

Rendiment më i lartë për sipërfaqe

LCOE e ulët

Konvertimi më i lartë i dritës

Rezistenca mekanike e garantuar ndaj kushteve të rënda të motit

Tolerancë pozitive

100% Eelectroluminescence testuar

PERFORMANCA NË TEMPERATURA TË LARTA
PRODHIMI MË I LARTË NË
KLIMA E NXEHTË
+ 1,28 %
Rendiment specifik (kWh/kWp) due
Koeficienti i temperaturës së ulët
MË EFIKASE
PËRDORIMI I HAPËSIRËS
- 5,01 %
Hapësira e nevojshme për
1MWp e Lynx Modulet
BREZI MË I LARTË
PER UNITET
+ 2,01 %
PV plant yield/sq.m
Në klimë të nxehtë

PËRFITIMET E TEKNOLOGJISË TOPCON

• EFIKASITET I LARTË (22,86%)

Moduli N-TOPCon ka një kapacitet të fortë të prodhimit të energjisë për watt, gjë që pasqyrohet në avantazhin e tij të fortë në koston e tricity elec dhe një kapacitet të fortë premium.

• No LID (< 0.6%) & no risk LeTID

Moduli i tipit N është një zgjidhje themelore për rrezikun e LID sepse nuk ka çifte BO për substratin e tij të dopuar me fosfor. Pas testit LeTID, modulet N-TOPCon nuk tregojnë asnjë humbje të energjisë.

• Bifacialiteti

Lynx Seritë bifaciale janë aplikuar gjerësisht në sasi të madhe të sistemeve PV në botë me më shumë se 10% të fitimit të fuqisë nga dizajni bifa cial krahasuar me centralin monofacial (faktori Bifaciality deri në 90%).

FLETËT E TË DHËNAVE
LYNX SERIA

410-430Wp

Monofaciale
Plot Black
 
LYNX SERIA

410-430Wp

Bifacial
Black Korniza
Gotë e dyfishtë
LYNX SERIA

410-430Wp

Bifacial
Korniza e argjendtë
Gotë e dyfishtë
LYNX SERIA

410-440Wp

Bifacial
Korniza e argjendtë
Gotë e dyfishtë
LYNX SERIA

460-480Wp

Bifacial
Korniza e argjendtë
Gotë e dyfishtë
LYNX SERIA

460-480Wp

Bifacial
Korniza e argjendtë
Gotë e dyfishtë
LYNX SERIA

460-485Wp

Monofaciale
Korniza e argjendtë
 
LYNX SERIA

550-575Wp

Bifacial
Korniza e argjendtë
Gotë e dyfishtë
LYNX SERIA

550-580Wp

Bifacial
Korniza e argjendtë
Gotë e dyfishtë
LYNX SERIA

550-580Wp

Monofaciale
Korniza e argjendtë
 
LYNX SERIA

590-630Wp

Bifacial
Korniza e argjendtë
Gotë e dyfishtë
 
LYNX SERIA

590-630Wp

Monofaciale
Korniza e argjendtë
 
LYNX SERIA

670-710Wp

Monofaciale
Korniza e argjendtë
 
LYNX SERIA

680-700Wp

Monofaciale
Korniza e argjendtë
 
LYNX SERIA

680-700Wp

Bifacial
Korniza e argjendtë
Gotë e dyfishtë
LYNX SERIA

600-630Wp

Monofaciale
Korniza e argjendtë
 
LYNX SERIA

550-590Wp

Bifacial
Plot Black
Gotë e dyfishtë
LYNX SERIA

695-720Wp

Bifacial
Korniza e argjendtë
Gotë e dyfishtë
LYNX SERIA

430-445Wp

Bifacial
Plot Black
Gotë e dyfishtë
LYNX SERIA

420-450Wp

Monofaciale
Plot Black
 
LYNX SERIA

605-630Wp

Bifacial
Korniza e argjendtë
Gotë e dyfishtë
LYNX SERIA

550-590Wp

Bifacial
Plot Black
Gotë e dyfishtë
LYNX SERIA

605-625Wp

Bifacial
Plot Black
Gotë e dyfishtë
Na ndiqni:
Rreth punës
RRETH KOMPANISË
RECOM qëndron në krye të industrisë së Energjisë Diellore dhe ka krijuar degë të korporatave në mbarë botën. Në të gjitha operacionet e saj, kompania mban 'praktikat më të mira në punë' dhe mban standardet më të larta etike. RECOM është një punëdhënës me mundësi të barabarta, i cili krenohet me prejardhjen e tij të larmishme dhe ka zhvilluar fuqinë punëtore të saj bazuar vetëm në aftësitë dhe ekspertizën.


RRETH PUNËS
Ne po kërkojmë një Menaxher të Zhvillimit të Biznesit për të krijuar dhe mbajtur marrëdhënie me klientët në tregun gjerman.
Në detaje:
Identifikimi i mundësive të biznesit duke vlerësuar perspektivat dhe segmentimin e industrisë; Hulumtimi dhe analiza e mundësive të shitjes.
Ekzekutimi i planit të shitjes në përputhje me qëllimet dhe objektivat.
Ndërtimi dhe mbajtja e marrëdhënieve me klientin, garantimi i kënaqësisë së klientit, blerja e biznesit të ri dhe garantimi i besnikërisë së klientit.
Përgatitja e raporteve të shitjes duke mbledhur, analizuar dhe përmbledhur informacionin.
Ruajtja e shërbimit të klientit me cilësi të lartë dhe përfaqësimi i kompanisë në përputhje me vlerat e saj thelbësore.


ÇFARË TË DUHET?
Gjuhë – Rrjedhshëm në anglisht dhe gjermanisht.
Përvoja – Një përvojë minimale prej 1 viti në shitjet e kanaleve brenda një mjedisi korporativ.
Promptness – Ne kemi nevojë për një person të motivuar, të orientuar nga njerëzit.
Aftësitë organizative – Vëmendje e fortë ndaj detajeve dhe aftësive të provuara organizative dhe të menaxhimit të kohës
Qëndrim – Pamje shumë profesionale, karakter dhe sjellje.
Zgjidhja e problemeve – Aftësitë për zgjidhjen e problemeve dhe aftësia për të punuar nën presion dhe afate të shtrënguara.
Stili i jetesës – Fleksibiliteti dhe aftësia për të udhëtuar
Pasioni për energjinë diellore