GJENERATA E ARDHSHME E MODULEVE PV
HETEROJUNCTION Teknologjia

380-750Wp

Dalja

24,1%

Efektshmëria

30 vjet

Garancia e produktit

Deri në 30 vjet

Fuqia lineare e transferueshme
Garancia e daljes
Heterojunction (HJT) moduli fotovoltaik është një teknologji novatore. Garanton performancë të lartë dhe degradim të ulët të modulit PV, duke përmirësuar ndjeshëm rezultatet dhe rendimentin në kohë.

Lion Moduli i serive është zgjidhja ideale për përdoruesit fundorë që duan një produkt cilësor PV & të besueshëm me kalimin e kohës dhe një kthesë të shpejtë në investimet e tyre.
PËRFITIMET KRYESORE

Koeficienti i temperaturës së ulët -0,24% / o C

Bifacialiteti i lartë

≥ 91,25% prodhim pas 30 vjetësh

Jo LID & PID

10% - 35% Fitim i prodhimit të energjisë

Degradim i ulët

PERFORMANCA NË TEMPERATURA TË LARTA
PRODHIMI MË I LARTË NË
KLIMA E NXEHTË
+ 1,8 %
Rendiment specifik (kWh/kWp) due
Koeficienti i temperaturës së ulët
MË EFIKASE
PËRDORIMI I HAPËSIRËS
- 6,3 %
Hapësira e nevojshme për 1MWp të
Lion Modulet
BREZI MË I LARTË
PER UNITET
+ 5,9 %
PV plant yield/sq.m
Në klimë të nxehtë
FAKTOR MË I LARTË BIFACIAL
+ 4,0 %
Projekt i instaluar me aldedo të tokës së rërës
MË POSHTË
HUMBJA E ENERGJISË ELEKTRIKE
+ 5,6 %
Rendimenti i bimëve PV në
30 vjet përdorim

PËRFITIMET E HETEROJUNCTION TEKNOLOGJIA

• DEGRADIM I ULËT

Lion Modulet e serive përdorin teknologjinë e qelizave HJT, të cilat kanë degradim më të ulët se panelet Mono PERC. Prodhimi më i qëndrueshëm dhe më i qëndrueshëm i energjisë elektrike. Prodhimi i energjisë ≥ 95% pas 15 vjetësh, ≥ 92,5% pas 25 vjetësh dhe ≥ 91,25% pas 30 vjetësh.

• Performancë më të lartë

Fitoni deri në 20% më shumë rendiment energjie, në kushte me dritë të ulët, në orët e mëngjesit dhe të mbrëmjes dhe me qiej me re.

FLETËT E TË DHËNAVE
LION SERIA

380-400Wp

Bifacial
Black Korniza
Gotë e dyfishtë
LION SERIA

410-435Wp

Bifacial
Plot Black
Gotë e dyfishtë
LION SERIA

430-450Wp

Bifacial
Plot Black
Gotë e dyfishtë
LION SERIA

440-460Wp

Bifacial
Korniza e argjendtë
Gotë e dyfishtë
LION SERIA

440-460Wp

Bifacial
Plot Black
Gotë e dyfishtë
LION SERIA

450-480Wp

Bifacial
Korniza e argjendtë
Gotë e dyfishtë
LION SERIA

460-480Wp

Bifacial
Korniza e argjendtë
Gotë e dyfishtë
LION SERIA

560-580Wp

Bifacial
Korniza e argjendtë
Gotë e dyfishtë
LION SERIA

620-650Wp

Bifacial
Korniza e argjendtë
Gotë e dyfishtë
LION SERIA

685-720Wp

Bifacial
Korniza e argjendtë
Gotë e dyfishtë
LION SERIA

500-520Wp

Bifacial
Black Korniza
Gotë e dyfishtë
LION SERIA

620-640Wp

Bifacial
Korniza e argjendtë
Gotë e dyfishtë
LION SERIA

725-750Wp

Bifacial
Korniza e argjendtë
Gotë e dyfishtë
LION SERIA

440-460Wp

Bifacial
Plot Black
Gotë e dyfishtë
Na ndiqni:
Rreth punës
RRETH KOMPANISË
RECOM qëndron në krye të industrisë së Energjisë Diellore dhe ka krijuar degë të korporatave në mbarë botën. Në të gjitha operacionet e saj, kompania mban 'praktikat më të mira në punë' dhe mban standardet më të larta etike. RECOM është një punëdhënës me mundësi të barabarta, i cili krenohet me prejardhjen e tij të larmishme dhe ka zhvilluar fuqinë punëtore të saj bazuar vetëm në aftësitë dhe ekspertizën.


RRETH PUNËS
Ne po kërkojmë një Menaxher të Zhvillimit të Biznesit për të krijuar dhe mbajtur marrëdhënie me klientët në tregun gjerman.
Në detaje:
Identifikimi i mundësive të biznesit duke vlerësuar perspektivat dhe segmentimin e industrisë; Hulumtimi dhe analiza e mundësive të shitjes.
Ekzekutimi i planit të shitjes në përputhje me qëllimet dhe objektivat.
Ndërtimi dhe mbajtja e marrëdhënieve me klientin, garantimi i kënaqësisë së klientit, blerja e biznesit të ri dhe garantimi i besnikërisë së klientit.
Përgatitja e raporteve të shitjes duke mbledhur, analizuar dhe përmbledhur informacionin.
Ruajtja e shërbimit të klientit me cilësi të lartë dhe përfaqësimi i kompanisë në përputhje me vlerat e saj thelbësore.


ÇFARË TË DUHET?
Gjuhë – Rrjedhshëm në anglisht dhe gjermanisht.
Përvoja – Një përvojë minimale prej 1 viti në shitjet e kanaleve brenda një mjedisi korporativ.
Promptness – Ne kemi nevojë për një person të motivuar, të orientuar nga njerëzit.
Aftësitë organizative – Vëmendje e fortë ndaj detajeve dhe aftësive të provuara organizative dhe të menaxhimit të kohës
Qëndrim – Pamje shumë profesionale, karakter dhe sjellje.
Zgjidhja e problemeve – Aftësitë për zgjidhjen e problemeve dhe aftësia për të punuar nën presion dhe afate të shtrënguara.
Stili i jetesës – Fleksibiliteti dhe aftësia për të udhëtuar
Pasioni për energjinë diellore