KOMRA zgjeron operacionet diellore në Francë, zhvendos selinë në Lannion

Lannion/Francë – RECOM, prodhuesi më i madh diellor në Evropë, përforcon angazhimin në tregun francez në rritje duke rritur kapacitetet prodhuese dhe investimet. Hamlet Tunyan, themelues dhe CEO i RECOM, thotë: « Jemi të lumtur të kontribuojmë në synimin e Francës për t'u bërë lider i Evropës në energjinë diellore. » Franca po mbështet vendosjen diellore, prodhimin dhe R&D në një mënyrë shembullore. Kombinimi i objektivave ambicioze dhe kërkesave strikte mbi qëndrueshmërinë dhe teknologjinë janë të gjitha motivues të fortë për ne për të investuar në vend ".

KOMRA tashmë ka prani të konsiderueshme në Francë. Në vitin 2017, RECOM bleu strukturën e prodhimit të moduleve PV SILLIA në Lannion, Brittany (aktualisht RECOM-SILLIA) dhe është gati të rrisë kapacitetin e objektit nga 50 në 300 MW. Modulet RECOM të prodhuara në Francë përmbushin specifikimet franceze për gjurmë jashtëzakonisht të ulët karboni.

KOMRA synon gjithashtu të zhvillojë projekte diellore 1GW vetëm në Francë gjatë viteve të ardhshme. Në fund të vitit të kaluar, RECOM-SILLIA u dha, nëpërmjet tenderave, një projekt kumulativ prej 150 MW në të gjithë Francën, 45 MW prej të cilave tashmë janë në ndërtim e sipër dhe do të përfundojnë në mes të vitit 2019.

Përveç kësaj, RECOM tani ka vendosur të zhvendosë selinë e saj në Lannion, Francë.

RECOM drejton veprimtari prodhuese në disa vende dhe zyra shitjesh në Evropë, Amerikë, Azi dhe rajone të EMEA. Kompania është e angazhuar për ta bërë energjinë e pastër burimin për të gjithë energjinë elektrike, lëvizshmërinë dhe infrastrukturën e zgjuar të së ardhmes. RECOM prodhon në Evropë dhe bashkëpunon me prodhuesit në të gjithë botën për të arritur modulet diellore të cilësisë së fundit për të plotësuar nevojat e klientëve tanë. Të gjitha modulet PV të KOMRA-s kanë garanci afatgjata. Motoja themeluese e RECOM, REnewable Energy COMpany është: "Është brezi ynë që mund të ndryshojë botën."

Na ndiqni:
Rreth punës
RRETH KOMPANISË
RECOM qëndron në krye të industrisë së Energjisë Diellore dhe ka krijuar degë të korporatave në mbarë botën. Në të gjitha operacionet e saj, kompania mban 'praktikat më të mira në punë' dhe mban standardet më të larta etike. RECOM është një punëdhënës me mundësi të barabarta, i cili krenohet me prejardhjen e tij të larmishme dhe ka zhvilluar fuqinë punëtore të saj bazuar vetëm në aftësitë dhe ekspertizën.


RRETH PUNËS
Ne po kërkojmë një Menaxher të Zhvillimit të Biznesit për të krijuar dhe mbajtur marrëdhënie me klientët në tregun gjerman.
Në detaje:
Identifikimi i mundësive të biznesit duke vlerësuar perspektivat dhe segmentimin e industrisë; Hulumtimi dhe analiza e mundësive të shitjes.
Ekzekutimi i planit të shitjes në përputhje me qëllimet dhe objektivat.
Ndërtimi dhe mbajtja e marrëdhënieve me klientin, garantimi i kënaqësisë së klientit, blerja e biznesit të ri dhe garantimi i besnikërisë së klientit.
Përgatitja e raporteve të shitjes duke mbledhur, analizuar dhe përmbledhur informacionin.
Ruajtja e shërbimit të klientit me cilësi të lartë dhe përfaqësimi i kompanisë në përputhje me vlerat e saj thelbësore.


ÇFARË TË DUHET?
Gjuhë – Rrjedhshëm në anglisht dhe gjermanisht.
Përvoja – Një përvojë minimale prej 1 viti në shitjet e kanaleve brenda një mjedisi korporativ.
Promptness – Ne kemi nevojë për një person të motivuar, të orientuar nga njerëzit.
Aftësitë organizative – Vëmendje e fortë ndaj detajeve dhe aftësive të provuara organizative dhe të menaxhimit të kohës
Qëndrim – Pamje shumë profesionale, karakter dhe sjellje.
Zgjidhja e problemeve – Aftësitë për zgjidhjen e problemeve dhe aftësia për të punuar nën presion dhe afate të shtrënguara.
Stili i jetesës – Fleksibiliteti dhe aftësia për të udhëtuar
Pasioni për energjinë diellore