KOMRA njofton inverterët e rinj diellorë PV për aplikime rezidenciale, komerciale dhe industriale

E ardhmja e menaxhimit dhe konvertimit të energjisë. Lannion, Francë, 28 gusht 2023 – RECOM Technologies, prodhuesi kryesor evropian i moduleve PV Bloomberg Tier 1, lançoi një rreshtim bindës inverters për të akomoduar segmentin diellor me rritje të shpejtë, ku inteligjenca, efikasiteti dhe elasticiteti koordinohen për të krijuar një ekosistem të qëndrueshëm të energjisë. Duke mundësuar një ekosistem energjie të gatshëm për të ardhmen nëpërmjet menaxhimit inteligjent, gama jonë e inverterëve ripërcakton konvertimin e energjisë duke paraqitur një spektër mundësish, duke filluar me inverterët Helios Single Phase Single MPPT që variojnë nga 0.6 kW deri në 3.3 kW dhe duke u shtrirë në inverterët Apollo Dual MPPT që mbulojnë 2.5 kW deri në 6.0 kW. Në qendër të këtyre zgjidhjeve është një efikasitet mbresëlënës deri në 98%, i forcuar nga mburoja e fuqishme e mbrojtjes IP66 për performancë të palëkundur edhe në mjediset kërkuese. Në thelb të vizionit tonë është një angazhim për harmonizimin e rrjetit, mishëruar nga operacioni i ushqimit zero-eksport. Këta invertues përqafojnë më tej dizajnin e paramenduar me një hyrje DC që akomodon 200% oversizing, duke siguruar përdorimin optimal të energjisë për çdo setup. Duke trajtuar skenarët e shading në botën reale, funksioni i skanimit Global Maximum Power Point (MPP) i integruar optimizon rendimentin e energjisë gjatë kushteve të hijezimit, duke pasqyruar përkushtimin tonë ndaj performancës së qetë. Për kërkesa më të zgjeruara të energjisë, Atlas Three Phase Series prezanton gamën Dual MPPT, duke dhënë një fuqi prej 3 kW deri në 15 kW. Kjo gamë ka një efikasitet kulminant prej 98.3% dhe mbrojtje IP66, ndërsa ofron një tension të ulët startup dhe një gamë ultra të gjerë të tensionit MPPT për të akomoduar panele diellore me fuqi të lartë. Kontrolli i integruar i energjisë së eksportit rrit përshtatshmërinë e këtyre zgjidhjeve ndaj dinamikës së rrjetit, duke siguruar një shkëmbim energjie të rregulluar. Duke shkuar drejt sistemeve më të mëdha të energjisë, Seria jonë Poseidon & Zeus Multi MPPT zgjerohet nga 17 kW në 275 kW, duke ofruar një spektër të plotë zgjedhjesh në të gjithë gamën 17 – 30 kW, 40 – 60 kW, 80 – 125 kW dhe 275kW. Me efikasitet që tejkalon 99,03% dhe mbrojtje IP66, këto zgjidhje mbajnë një tension të ulët startup dhe një gamë ultra të gjerë të tensionit MPPT. Përveç kësaj, mbrojtja e tipit SPD II si për AC ashtu edhe për DC zvogëlon më tej koston e BOS duke ofruar mbrojtje kundër rrufeve. Vazhdimi i evolucionit është seria jonë hibride, me inverterët tre-fazash ORION të fazës së vetme & TITAN që u lejon pronarëve të shtëpive të optimizojnë prodhimin, përdorimin dhe ruajtjen e energjisë diellore. MPPT e integruar dual & që shtrihet në 3.0-15kW, seria tregon efikasitet të jashtëzakonshëm, duke arritur deri në 98%. Seria Hybrid është e optimizuar si për karikimin ashtu edhe për shkarkimin deri në 98,5%, duke minimizuar humbjen e energjisë duke ruajtur kohën e ndërrimit të shpejtë të kohës së kalimit nën 10 milisekonda. Përparimet e dukshme përfshijnë humbjet e minimizuara të energjisë gjatë transmetimit të baterisë në inverter dhe një aftësi unike për të dhënë tre faza të prodhimit të paekuilibruar deri në 50% të fuqisë nominale të prodhimit për fazë, duke përmirësuar fleksibilitetin dhe lehtësinë për instalimin. Ashtu si me Orion, seria Titan mbështet operacionin e ushqimit zero-eksport – asnjë injeksion energjie në rrjet. Performanca e këtyre produkteve të reja mund të monitorohet përmes aplikacionit të monitorimit live të RECOM, i dobishëm si për instaluesit ashtu edhe për klientët. Instaluesit mund të përfitojnë proceset e thjeshtuara dhe analitike të zvarritjes, ndërsa klientëve u jepet akses në kohë reale në të dhënat si për prodhimin e energjisë diellore ashtu edhe për modelet e konsumit të energjisë në shtëpi. Portofoli i ri i Inverter i RECOM-it pohon përkushtimin e kompanisë për t'u ofruar klientëve një përvojë të jashtëzakonshme dhe të besueshme. Integrimi novator mishëron në mënyrë të përsosur ndjekjen e palëkundur të përsosmërisë së markës si një prodhues kryesor global modulesh, duke garantuar një kënaqësi të pakrahasueshme në çdo fazë, qoftë instalimi, operimi, apo shërbimi. Për të forcuar më tej angazhimin e tij, portofoli i ri i Inverters vjen me një garanci të gjerë 10-vjeçare, duke u ofruar klientëve besueshmëri afatgjatë dhe paqe mendore.
Na ndiqni:
Rreth punës
RRETH KOMPANISË
RECOM qëndron në krye të industrisë së Energjisë Diellore dhe ka krijuar degë të korporatave në mbarë botën. Në të gjitha operacionet e saj, kompania mban 'praktikat më të mira në punë' dhe mban standardet më të larta etike. RECOM është një punëdhënës me mundësi të barabarta, i cili krenohet me prejardhjen e tij të larmishme dhe ka zhvilluar fuqinë punëtore të saj bazuar vetëm në aftësitë dhe ekspertizën.


RRETH PUNËS
Ne po kërkojmë një Menaxher të Zhvillimit të Biznesit për të krijuar dhe mbajtur marrëdhënie me klientët në tregun gjerman.
Në detaje:
Identifikimi i mundësive të biznesit duke vlerësuar perspektivat dhe segmentimin e industrisë; Hulumtimi dhe analiza e mundësive të shitjes.
Ekzekutimi i planit të shitjes në përputhje me qëllimet dhe objektivat.
Ndërtimi dhe mbajtja e marrëdhënieve me klientin, garantimi i kënaqësisë së klientit, blerja e biznesit të ri dhe garantimi i besnikërisë së klientit.
Përgatitja e raporteve të shitjes duke mbledhur, analizuar dhe përmbledhur informacionin.
Ruajtja e shërbimit të klientit me cilësi të lartë dhe përfaqësimi i kompanisë në përputhje me vlerat e saj thelbësore.


ÇFARË TË DUHET?
Gjuhë – Rrjedhshëm në anglisht dhe gjermanisht.
Përvoja – Një përvojë minimale prej 1 viti në shitjet e kanaleve brenda një mjedisi korporativ.
Promptness – Ne kemi nevojë për një person të motivuar, të orientuar nga njerëzit.
Aftësitë organizative – Vëmendje e fortë ndaj detajeve dhe aftësive të provuara organizative dhe të menaxhimit të kohës
Qëndrim – Pamje shumë profesionale, karakter dhe sjellje.
Zgjidhja e problemeve – Aftësitë për zgjidhjen e problemeve dhe aftësia për të punuar nën presion dhe afate të shtrënguara.
Stili i jetesës – Fleksibiliteti dhe aftësia për të udhëtuar
Pasioni për energjinë diellore